#12 redenen om een maand fruit op je werk te proberen

#1 Een week gratis fruit

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl en dat gunnen we iedereen. Daarom is de eerste vitamineboost gratis!

JA, IK WIL OOK FRUIT OP HET WERK >

#2 Alles geregeld

Gemak; daar houden we van. Daarom leveren we wekelijks fruit zónder dat je het hoeft te bestellen. Dan heb jij daar geen omkijken naar!

#3 Maandelijks opzegbaar

Proefmaand voorbij? Kies vrijblijvend voor nog een maand vitaliteit op je werk. Je zit bij ons niet vast aan lange contracten. Onze fruitlevering is maandelijks opzegbaar.

#4 Fruit zorgt voor energie

Fruit zit boordevol stoffen die je energie geven! En iedere organisatie heeft baat bij energieke medewerkers.

#5 Lekker gevarieerd fruit

Een sappige mandarijn, fris-zure appel of zoete banaan; fruit is lekker voor iedereen! Daarom leveren we een heerlijke fruitvariatie, met voor ieder wat wils!

#6 Fruit is gezond

Fruit op kantoor is bijna net zo essentieel als water. Het bevat namelijk heel veel vitamines, mineralen en vezels. Voedingsstoffen die iedereen nodig heeft om fit te blijven. Niet voor niets is het advies om minimaal 2 porties (200 gram) fruit per dag te eten.

#7 Goed imago voor je bedrijf

Een fruitschaal bij de receptie, een vergadering met fruitsnacks of een appel voor onderweg. Met fruit verras je ook nog eens je bezoekers. Een betere indruk kun je niet maken!

#8 Fruit: fiscaal aantrekkelijk

Fruit als tussendoortje voor je medewerkers is 100% fiscaal aftrekbaar. Dit geldt ook voor de BTW.

#9 Bekend gezicht : )

Jawel, je kent ons misschien al van dat andere gezonde product: water. Een super goede combi met fruit! Beide producten kunnen wij direct voor je regelen!

#10 Sympathieke werkgever

Een bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt. Daar werk jij toch ook het liefst voor? Medewerkers zijn veel meer bevlogen als hun werkgever aan hun gezondheid denkt. Fruit zorgt voor dat extra stapje!

#11 Elke week een gezonde tip

Fruit eten is een goede stap om je vitaler te gaan voelen. En ook een perfecte start om nóg gezonder te leven. Daarom hebben we elke week een gezonde Viteau tip!

#12 Jouw mening telt

Hoe ervaar jij fruit op het werk? Ons doel is om samen te kijken hoe onze fruitlevering beter kan. Jouw mening telt en die horen we dan ook graag!

PROBEER EEN MAAND
FRUIT OP JE WERK.

Ontvang de eerste week fruit cadeau

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de organisatie! Ervaar het zelf en probeer een maand fruit op je werk.

JA, IK WIL OOK FRUIT OP HET WERK >