Wij gaan voor fris en fruitig!

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de organisatie!

#12 redenen om een maand fruit te proberen

#1 Een week gratis fruit

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl en dat gunnen we iedereen. Daarom is de eerste vitamineboost gratis!

#2 Alles geregeld

Gemak; daar houden we van. Daarom leveren we wekelijks fruit zónder dat je het hoeft te bestellen. Dan heb jij daar geen omkijken naar!

#3 Maandelijks opzegbaar

Proefmaand voorbij? Kies vrijblijvend voor nog een maand vitaliteit op je werk. Onze fruitlevering is maandelijks opzegbaar. Handig!

#4 Fruit zorgt voor energie

Fruit zit bommetje vol stoffen die je energie geven! En iedere organisatie heeft baat bij energieke medewerkers.

#5 Lekker gevarieerd fruit

Een sappige mandarijn, friszuur appeltje of zoete banaan; fruit is lekker voor iedereen! Daarom leveren we een heerlijke fruitvariatie, met voor ieder wat wils!

#6 Fruit is gezond

Fruit is bijna net zo essentieel als water op kantoor. Het bevat namelijk heel veel vitamines, mineralen en vezels. Voedingsstoffen die iedereen nodig heeft om fit te blijven. Niet voor niets is het advies om minimaal 2 porties (200 gram) fruit per dag te eten.

#7 Goed imago voor je bedrijf

Een fruitschaal bij de receptie, een vergadering met fruitsnacks of een appel voor onderweg. Met fruit verras je ook nog eens je bezoekers. Een betere indruk kun je niet maken!

#8 Fruit: fiscaal aantrekkelijk

Fruit als tussendoortje voor je medewerkers is 100% fiscaal aftrekbaar. Dit geldt ook voor de BTW.

#9 Bekend gezicht : )

Jawel! Je kent ons al van dat andere gezonde product: water. Een super goede combi met fruit! Heb je ook water nodig? Dan kunnen wij dit direct voor je regelen!

#10 Sympathieke werkgever

Een bedrijf dat goed voor zijn medewerkers zorgt. Daar werk jij toch ook het liefst voor? Medewerkers zijn veel meer bevlogen als hun werkgever aan hun gezondheid denkt. Fruit zorgt voor dat stapje extra!

#11 Elke week een gezonde tip

Fruit eten is een goede stap om je vitaler te gaan voelen. En ook een perfecte start om nóg gezonder te leven. Daarom hebben we elke week een gezonde Viteau tip!

#12 Jouw mening telt

Hoe ervaar jij fruit op kantoor? Ons doel is om samen te kijken hoe onze fruitlevering beter kan. Jouw mening telt, en die gaan we dan ook regelmatig aan je vragen!

1 maand fruit proberen?

Wil je ook 1 maand fruit proberen op je werk? Vul het onderstaande formulier in en ontvang de eerste week fruit cadeau!

< Ga naar de overzichtspagina