Voel je goed Acties!

Omdat wij iedereen een gezonde levensstijl gunnen, hebben wij unieke acties. Acties op het gebied van water en fruit. Wij willen jou en jouw bedrijf graag kennis laten maken met onze fris en fruitige vitaliteit oplossingen. Nog geen klant? Profiteer dan ook van onze tijdelijke acties en gun jouw collega’s ook een gezondere levensstijl met water en fruit op de werkvloer. Bekijk de speciale acties van Viteau – voel je goed voor bedrijven.

Bruisend water  Actie

viteau-waterkoelers-leidingwaterkoeler-bruisendwater

Bruisend het nieuwe jaar in!

Viteau helpt om bruisend het nieuwe jaar in te gaan! Medewerkers voelen zich nameljk gezonder als er gezonde producten worden aangeboden zoals bruisend water.

BEKIJK DE ACTIE

Hot & Cold deal Actie

Viteau-actie-waterkoeler-hot-cold-heetwaterfunctie

Nu met gratis heetwaterfunctie!

Een waterkoeler met meerdere functies waaruit iedereen water wil drinken! Hiermee hou je je medewerkers scherp, gezond maar ook warm op koude dagen.

BEKIJK DE ACTIE

Winter Waterdeal Actie

Viteau-frisse-waterdeal-3-maanden-gratis-water

Een winter gratis water!

Maak nu gebruik van de Winter Waterdeal! Hiermee ontvang je een winter gratis water. Dat betekent veel voordeel voor fitte medewerkers!

BEKIJK DE ACTIE

Waterkoeler Actie

viteau-waterkoelers-nu-voor-149-euro

Tijdelijk €149 + 3 waterflessen!

Onze populairste flessenwaterkoeler de Coolblue nu tijdelijk voor €149,-! Deze frisse waterkoeler inclusief een startpakket met 3 gratis waterflessen.

BEKIJK DE ACTIE

Totaalpakket Actie

Viteau-totaalpakket-actie-water-fruit-koffie

Één jaar 10, 15 of 20% stapelkorting!

Kies voor een totaalpakket van Viteau en Gio Coffee en ontvang tot één jaar lang 20% korting op water, fruit en/of koffie! Hoe meer producten je afneemt, hoe hoger de korting!

BEKIJK DE ACTIE