Voel je goed Acties!

Omdat wij iedereen een gezonde levensstijl gunnen, hebben wij unieke acties. Acties op het gebied van water en koffie van Gio Coffee. Wij willen jou en jouw bedrijf graag kennis laten maken met onze fris en energieke vitaliteit oplossingen. Nog geen klant? Profiteer dan ook van onze tijdelijke acties en gun jouw collega’s ook een gezondere levensstijl met water en koffie op de werkvloer. Bekijk de speciale acties van Viteau – voel je goed voor bedrijven.

Een Spring water-koeler voor €199,-

Viteau-actie-waterkoeler-hot-cold-heetwaterfunctie

Inclusief één gratis waterfles

Koop een flessenwaterkoeler tegen een bodemprijs van €199 (incl. gratis installatie & bezorging). Géén maandelijkse huur-, onderhouds- en/of servicekosten!

BEKIJK DE ACTIE

Bruisend water  Actie

viteau-waterkoelers-leidingwaterkoeler-bruisendwater

Bruisend aan het werk!

Viteau helpt om bruisend het werk te gaan! Medewerkers voelen zich namelijk gezonder als er gezonde producten worden aangeboden zoals bruisend water.

BEKIJK DE ACTIE

Ideale Waterdeal Actie

Viteau-ideale-waterdeal-3-maanden-gratis

Jouw ideale wateroplossing

Op zoek naar jouw ideale wateroplossing? Wij helpen je om in drie eenvoudige stappen jouw ideale waterdeal te vinden. Beslis vervolgens snel en ontvang een kortingsbedrag!

BEKIJK DE ACTIE

Totaalpakket Actie (tot 20% korting)

Viteau-totaalpakket-actie-water-fruit-koffie

Één jaar 10, 15 of 20% stapelkorting!

Kies voor een totaalpakket van Viteau en Gio Coffee en ontvang tot één jaar lang 20% korting op water, fruit en/of koffie! Hoe meer producten je afneemt, hoe hoger de korting!

BEKIJK DE ACTIE

Hot & Cold deal Actie

Viteau-actie-waterkoeler-hot-cold-heetwaterfunctie

Nu met gratis heetwaterfunctie!

Een waterkoeler met meerdere functies waaruit iedereen water wil drinken! Hiermee hou je je medewerkers scherp, gezond maar ook warm op koude dagen.

BEKIJK DE ACTIE