Avondvierdaagse Oudewater Viteau Voel je goed

De weken van de Avondvierdaagsen zijn weer voorbij. Ook in Oudewater, de thuisbasis van Viteau, werd de Avondvierdaagse gelopen van 24 t/m 27 mei. Net als vorig jaar was Viteau – Voel je goed hoofdsponsor van dit evenement.

Alle deelnemers konden onderweg genieten van verfrissend bronwater uit onze waterkoelers in een handige Viteau bidon. De start en finish werd kleur gegeven met onze grote Viteau boog.

Voel je fit!

De jaarlijks terugkerende avondvierdaagse stimuleert kinderen op jonge leeftijd te bewegen. Of je nu de 5 km of de 10 km loopt, het gaat erom dat je beweegt. Sporten en bewegen vinden wij bij Viteau heel belangrijk. Voel je fit! Wij waren hoofdsponsor, om alle 600 deelnemers van de avondvierdaagse te kunnen aanmoedigen en ondersteunen.

Avondviredaagse Oudewater Viteau voel je goed

Zet ‘m op!

Met de campagne “Zet ‘m op” ondersteunde we de deelnemers van de avondvierdaagse. Met goed gevulde bidons voor alle deelnemers die ze op speciale ‘waterpunten’ konden bijvullen met Viteau bronwater. We deelden fruit uit en zette grote tenten op voor de stempeldames.

Een selectie van de foto’s kun je vinden op onze Facebookpagina. Taggen maar!