Onze routevertegenwoordiger Gerson zal in september meedoen aan de triathlon. Het zoontje van Gerson is geboren met een hartafwijking. Voor Hartekinderen, zoals de zoon van Gerson, is bewegen heel belangrijk. Met de deelname aan de triathlon wil Gerson geld inzamelen voor Stichting Hartekind die projecten financieren m.b.t. hartziekten bij kinderen.

Natuurlijk helpen wij Gerson ook graag namens Viteau! Zo hebben wij een deel van zijn fiets gesponsord, leveren we materiaal voor de dag zelf en zullen we hem de komende tijd volgen en aanmoedigen voor de grote dag op 24 september.

Gerson vertelt hieronder waarom hij meedoet aan deze triathlon.

“Ik ben een gelukkige vader van een prachtige zoon. Mijn zoon heeft een aangeboren hartafwijking.

Het was voor ons als ouders een hele spannende tijd, want wat konden wij verwachten van een baby die binnen enkele dagen geopereerd zou worden…

Als eerste ging er een team van artsen en specialisten zich ontfermen over dit kleine wondertje. Na de eerste inspectie werd hij (Nathan) overgebracht naar de afdeling neonatologie. Daar heeft hij een aantal weken gelegen ter observatie en als voorbereiding op zijn eerste levensreddende operatie.

Nu, 5 jaar later, is het rustig en gaat het goed met Nathan! We komen nu alleen nog in het UMCG voor controles.

Nadat Nathan een viertal operaties gehad heeft, is het tijd om iets terug te doen. Ik ga op 24 september een triatlon lopen voor de Stichting Hartekind.

Stichting Hartekind is een stichting die zich inzet voor onderzoeken naar kinderen die geboren zijn met een ernstige hartafwijking.

Ik ben dankbaar dat Viteau mij steunt. Wil je ook een donatie doen aan Hartekind dan kan dat hier.”

Gerson Bargeman