Voedingssupplementen het ultieme wondermiddel
Met de juiste hoeveelheid voedingssupplementen zou je de hele wereld aan kunnen. Alle doelen die je voor ogen hebt kan je bereiken. Is dit echt mogelijk?

Het gigantische aanbod voedingssupplementen

Er is een enorme verscheidenheid aan voedingssupplementen. De één is gemaakt om je af te laten vallen, terwijl de ander ervoor moet zorgen dat je aankomt. Dan zijn er producten die je voor het sporten moet innemen om je prestatie te bevorderen. Andere neem je juist weer na het trainen in voor spierherstel. Als je kijkt op de gemiddelde website die voedingssupplementen aanbiedt dan raak je geheid verdwaald in alle mogelijkheden.

Een simpel hulpmiddel voor sporters

Heb je eindelijk een keuze hebben gemaakt wat voor supplement het beste bij jou past? Dan krijg je nu te maken met zo’n 30 merken die allemaal beweren net een tikkeltje beter te zijn dan de concurrenten. Dit is uiteraard niet handig als je een hulpmiddel zoekt die het makkelijker maakt om je doelen te behalen.

Sportsupplementen advies

Helaas kan ook ik je niet vertellen welke supplementen wel werken en welke niet. Hiervoor zou ik elk supplement moeten proberen en dat zijn er ontzettend veel. Verder zou ik elk supplement een maand of twee moeten gebruiken om te testen of het daadwerkelijk een effect heeft. Zou ik dit allemaal wel gedaan hebben, dan zou ik nog niet een relevant oordeel kunnen geven. Elk lichaam is namelijk anders en reageert op een andere manier op voedingssupplementen. Wat voor de één werkt, hoeft niet voor de ander te werken.

Zijn-voedingssupplementen-het-ultieme-wondermiddel-viteau-voel-je-goed-5
Meet de resultaten

Mocht je besluiten om een supplement te proberen dan raad ik je aan om de resultaten te meten. Begin met het opmeten van je beginwaarden (gewicht, grootte van je spieren, je algemene gevoel). Dit kan je dan vergelijken met de resultaten na een maand of twee. Dit zou je lichaam genoeg tijd moeten geven om te wennen aan de supplementen en een effect te laten zien/merken. Je kan ook een dagboek bijhouden. Hierin kan je aangegeven hoe je je op die dag voelt. Dit geeft je een goed beeld van je resultaten.
Het is namelijk zonde om na twee maanden geen idee te hebben of het product daadwerkelijk effect heeft gehad. De kosten van bepaalde supplementen kunnen namelijk flink oplopen.

Moet je voedingssupplementen gebruiken?

Zelf gebruik ik al een tijdje weightgainer. Nu hoor ik je denken ‘’Waarom zou je in hemelsnaam een middel nodig hebben om gewicht aan te komen…??’’ Maar zoals ik al aangaf, elk lichaam is anders en werkt op een andere manier. Voor mij werkt weightgainer om op een makkelijke en snelle manier 600 extra calorieën binnen te krijgen.

Het belangrijkste wat ik je kan meegeven is dat supplementen een toevoeging zijn op je voeding. Door gevarieerd te eten zal je vrijwel alle benodigde voedingsstoffen binnen kunnen krijgen die nodig zijn voor een gezond lichaam. Het is dus niet nodig om extra supplementen te gebruiken, maar het kan je zeker wel helpen als aanvulling op je dagelijkse voeding.

Bedankt dat je de blog hebt gelezen!

Geen blog meer missen? Schrijf je hier in!

  • Al ruim 300 inschrijvingen!

    Geen zorgen. Wij houden ook niet van spam.