bruisend-water-viteau

Wel genoeg water drinken hoor! Wie hoort dit nu niet regelmatig? We weten inmiddels wel dat ons lichaam voor het grootste gedeelte uit water bestaat. En dat je lichaam water nodig heeft om diverse functies op gang te houden. We hebben water echt heel hard nodig. Dus inderdaad…..wel genoeg water drinken hoor! Maar er zijn meer voordelen.

Voordelen van water drinken

Het drinken van water heeft ook op het werk grote invloed. In een onderzoek van de Universiteit Twente in samenwerking met CBRE werd aangetoond dat 78% van de medewerkers zich energieker voelde doordat de werkgever gezonde voeding aanbood, zoals water. Hieruit volgde ook direct een toename van de prestatie van deze medewerkers. Met deze resultaten is het eigenlijk verbazingwekkend dat water drinken niet meer wordt gestimuleerd op het werk.

Het simpel toevoegen van bruiswater of fruit maakt hierin een enorm verschil. Dit toonde een onderzoek aan onder klanten van Viteau met een bruisendwaterkoeler. Zij gaven aan dat werknemers twee keer zoveel water drinken als zij bruisend water kunnen drinken. Kunnen zij fruit toevoegen aan bruisend water? Dan ligt het aantal nog hoger. Naast de toename aan het drinken van water zorgde het er ook voor dat 70% van de medewerkers zich gezonder voelde op het werk. Aanvullend op het effect voor de medewerkers zelf, gaf ook 69% van de CEO’s aan dat de betrokkenheid van de medewerkers toenam.

Gevarieerd water drinken

De tijd dat je bruisend water alleen uit flessen van de supermarkt kon drinken, is voorbij. Het drinken van bruisend water is makkelijk en praktisch geworden op het werk met de bruisendwaterkoeler. Dit water tap je direct vanuit je leiding. En je kunt zelf instellen hoeveel bubbels je wilt. Wil je wat meer variatie toevoegen aan je bruisende water? Dat kan. Er zijn talloze ‘recepten’ om op een gezonde manier bruisend water meer smaak te geven. Hieronder vind je een paar ideetjes die makkelijk toe te passen zijn op het werk. We willen het natuurlijk wel makkelijk houden.

Een paar variatietips

Bruisend water met appel en limoen

Ingrediënten: – bruisend water – 1 appel – 1 limoen
Vul een groot glas of flesje met bruisend water. Schil een appel en verwijder het klokhuis. Snij de helft van de appel in blokjes en voeg het toe aan een glas met bruisend water. Snij een limoen door de midden en knijp het sap uit 1 helft van de limoen. Voeg dit toe aan het bruisende water. Snij van de andere helft van de limoen 2 partjes en voeg deze toe aan het glas water met bubbels. Heerlijk fris en zo gezond!

Bruisend water met gember, citroen en munt

Ingrediënten:
– bruisend water
– gember
– citroen
– munt

Vul een groot glas of flesje met bruisend water. Schil een stukje gember en snij deze in stukjes. Hoe meer gember hoe pittiger. Snij een citroen in tweeën en snij uit één helft 2 partjes. Voeg dit toe aan het water met bubbels. Als laatste voeg je 3 gekneusde blaadjes munt toe. Heerlijk fris bruisend water is het resultaat.

Bruisend water met verse kruiden

Ingrediënten:
– bruisend water
– een paar takjes kruiden naar keuze. Bijvoorbeeld basilicum, tijm of rozemarijn.

Vul je glas of flesje met bruisend water. Kneus het takje van de kruiden iets door het tussen je handen te rollen. Zo komt er straks meer smaak vrij in het water. Voeg het toe aan het water. Laat het even trekken en je bruisende water met een bite is klaar!

 

NIEUW! DE BRUISENDWATERKOELER VAN VITEAU

Bruisendactie-overzicht-acties-pagina

Bij bruisend water denk je vaak aan waterflessen uit de supermarkt, maar niks is minder waar. Viteau heeft vanaf nu namelijk ook waterkoelers met bruisend water. Met deze speciale waterkoelers die zijn aangesloten op het leidingwater, tap je gekoeld én bruisend water in enkele seconden.

  • Stimuleert het gebruik van water
  • Luxe uitstraling
  • Gekoeld en bruisend water, altijd gefilterd
BEKIJK DE ACTIE >