kleine-waterkoeler-viteau

Wat je moet doen als je niet over veel ruimte beschikt, maar wel gekoeld water wilt drinken? Er zijn steeds meer mensen die een kleine waterkoeler willen voor op de keukentafel of voor op je het bureau. Een klein en compacte waterkoeler is voor sommige locaties ideaal. Een klein tafelmodel waterkoeler zorgt ervoor dat je genoeg drinkt. Het drinken uit een koeler die op tafel staat blijkt vele malen aantrekkelijker. Vaak omdat er bij veel bedrijven niet uit de kraan wordt gedronken.

Logisch ook omdat het niet aantrekkelijk is water uit een kraan te halen die boven een vieze wasbak hangt. Medewerkers wassen hier hun vieze handen of spoelen voedingsresten door. Er is aangetoond dat iemand met een waterkoeler meer water drinkt en hiernaast ook vaak de ongezondere dranken laat staan. Zo vervangt een gezond glas koud water het gebruik van frisdranken.

Tafelmodel waterkoelerViteau Fresco met heetwater functie

Door de vraag naar kleine waterkoelers, introduceerde Viteau in 2010 de Fresco waterkoeler. De vraag naar deze compacte waterkoeler is de afgelopen 5 jaar flink toegenomen. Compact, makkelijk en snel blijken punten te zijn die bij veel gebruikers goed in de smaak vallen.