Viteau voel je goed bloggers

Maak kennis met onze Vitaliteitsprofessionals

Iedereen wil gezond zijn! Om gezond te blijven zijn voeding, beweging en ontspanning belangrijke factoren. Op de Viteau voel je goed blog delen professionals op deze vakgebieden hun kennis en ervaring. Zo helpen ze jou met een gezonde levensstijl.

Voeding

Leonie

Leonie Medema Viteau Blogger

Gewichtscounselor en Voedingsadviseur

Mijn doel is om gezondheid op welke manier dan ook voor iedereen haalbaar en bereikbaar te maken.

ChefsFriends

Fijnproevers

Eten in toprestaurants. Het is al jaren onze passie. Daarbij laten we ons inspireren door gezonde en duurzame voeding. Daarnaast zijn we gek van hardlopen. En hardlopen en goed eten gaan prima samen.

Beweging

Irene

Bewegingsdeskundige en hardlooptrainer

Mijn grootste drijfveer is het steeds opnieuw ontdekken van de kracht van sport en bewegen op de mentale en fysieke gezondheid van een persoon.

Dorine

Guasha Therapeut

Voeding, beweging, gezondheid, grenzen verleggen, ik deel mijn eigen ervaring gecombineerd met kennis. Mijn motto: Iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam dit dat niet wist.

Alexander

Blogger Viteau

Personal Trainer

“It doesn’t matter how hard you hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward.”

Ontspanning

Valerie

Sportinstructeur Pilates en Yoga

‘Inspire Intelligent Awareness’ is mijn credo. Met praktische inzichten wil ik inspireren tot bewustwording, onthaasten, balans en de kunst van het relativeren.

Myrte

Stress- en faalangstcoach

Mijn motto is: “We zijn vaak tot veel meer in staat dan we zelf denken, ook op gebied van stress. Door zelf weer de regie te nemen over het leven en op de juiste manier met stress om te gaan, voel je je veel vitaler en leef je veel meer in balans”

Lifestyle

Gery

Foodie

Iedere dag werk ik weer met liefde en focus aan de doelen in mijn leven: “Life is either a daring adventure, or nothing at all.”

Magda

Veranderspecialist

Mijn persoonlijk hoger doel: Anderen gelukkiger maken door hen bewust te maken van de voordelen van een gezonde leefstijl en daarmee een maatschappelijke kentering realiseren.