Probeer nu een maand fruit!

Alsjeblieft! Met de cadeaukaart ontvang je veel voordeel op een maand fruit op je werk. Gezonde en energieke medewerkers elke dag weer, verzilver direct je cadeaukaart! Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl en dat gunnen wij jou en jouw medewerkers ook.

 Zo werkt het:

 1.Vul jouw unieke code en gegevens in!
2.Wij nemen contact met je op om de wensen te bepalen.
3.Wij bezorgen jouw fruitpakket!

Fruitpakket op kantoor

Verzilver je cadeaukaart!

Ook fruit op je werk

Fruit én snoepgroenten voor bedrijven

Naast appels, bananen en peren bevat dit fruitpakket ook zakjes met speciaal snoepgroenten. Lekker én gezond voor tijdens de lunch, een vergadering of overleg. Zo maak jij het voor jouw medewerkers eenvoudig om een gezonde leefstijl te hanteren.

Fruitlevering op het werk door heel Nederland

Fruit wekelijks geleverd bij elk bedrijf

Een kantoor, winkel of grote werkruimte? Is je bedrijf gevestigd in de Randstad of juist iets landelijker? Wij leveren wekelijks bedrijfsfruit op bijna iedere locatie in Nederland. Op maandag, dinsdag óf een andere dag naar voorkeur. Handig toch?

Prijs fruitpakket voor bedrijven

Het fruitpakket is verkrijgbaar vanaf €14,95 en fiscaal aftrekbaar. Dit is voor 1 tot 5 medewerkers. Heb je meer medewerkers? Geen probleem, er zijn meerdere fruitpakketten en we kunnen het pakket geheel naar jouw wensen en behoeften samenstellen.