Fruitpakket

Speciaal voor bedrijven met 1 tot 5 medewerkers

Ook bij bedrijven met minder medewerkers is fruit erg belangrijk. Daarvoor bieden we een fruitpakket met fruit voor 1 tot 5 medewerkers. Dit fruitpakket bevat #20 stuks fruit. Niet te veel, niet te weinig.

Prijs per fruitpakket

€14,95

(excl.BTW)

Offerte aanvraag Fruitpakket

Fruit én snoepgroenten voor bedrijven

Naast appels, bananen en peren bevat dit fruitpakket ook zakjes met speciaal snoepgroenten. Lekker én gezond voor tijdens de lunch, een vergadering of overleg. Zo maak jij het voor jouw medewerkers eenvoudig om een gezonde leefstijl te hanteren. Dit is niet alleen goed voor je medewerkers, maar ook voor het bedrijf. Fruit geeft energie en zorgt voor uitstekende prestaties en een leuke werksfeer!

Fruitlevering op het werk door heel Nederland

Fruit wekelijks geleverd bij elk bedrijf

Een kantoor, winkel of grote werkruimte? Is je bedrijf gevestigd in de Randstad of juist iets landelijker? Wij leveren wekelijks bedrijfsfruit op bijna iedere locatie in Nederland. Op maandag, dinsdag óf een andere dag naar voorkeur. Handig toch?

Prijs fruitpakket voor bedrijven

Dit fruitpakket voor 1 tot 5 medewerkers is €14,95 (excl. BTW) en fiscaal aftrekbaar. Heb je meer medewerkers? Bekijk dan hier ons fruitpakket voor bedrijven met 6 tot 15 medewerkers.

Bekijk fruitpakket >