Fruitpakket

Verklein de kans op griep met fruit van Viteau

Gezonde en energieke medewerkers tijdens de griepperiode? Start met fruit op het werk! Viteau biedt verschillende fruitpakketten aan. Hiermee kies je eenvoudig voor de nodige vitamines in jouw bedrijf. Zet nu de stap naar gezonde en energieke medewerkers en ontvang de eerste week gratis fruit!

Eerste week gratis!

Prijs vanaf €14,95

(excl.BTW)

Viteau fruitpakket - fruit op het werk

Offerte aanvraag Fruitlevering

Handzaam fruit: lekker makkelijk voor bedrijven

Dit fruitpakket bevat veel appels, bananen en mandarijnen. Handzaam fruit dat je lekker makkelijk meeneemt. Handig voor je bezoekers, of als je veel medewerkers hebt in de buitendienst. Ook doen we er snoepgroenten en fruit bij zoals kleine tomaatjes, druiven of kersen. Lekker fruit om met álle medewerkers te delen.

Viteau-levert-fruit-op-het-werk

Fruit wekelijks geleverd bij elk bedrijf

Een kantoor, winkel of grote werkruimte? Is je bedrijf gevestigd in de Randstad of juist iets landelijker? Wij leveren wekelijks bedrijfsfruit op bijna iedere locatie in Nederland. Op maandag, dinsdag óf een andere dag naar voorkeur. Handig toch?

Prijs fruitpakket voor bedrijven

We bieden fruitpakketten aan vanaf 1 medewerker. Dit fruitpakket voor bedrijven is fiscaal aftrekbaar. Heb je meer medewerkers? We bieden ook fruitpakketten op maat aan voor bijvoorbeeld bedrijven met meer dan 15 medewerkers.

Bekijk fruitpakket >