Fruit voor iedereen in het onderwijs Probeer nu een maand fruit!

Alsjeblieft! Met de cadeaukaart ontvang je voordeel op een maand fruit voor alle medewerkers. Gezonde en energieke medewerkers elke dag weer, verzilver direct je cadeaukaart! Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl en dat gunnen wij jou en jouw medewerkers ook. Verklein tevens de kans op griep bij de docenten met het fruit van Viteau. Er is al fruitpakket vanaf €14,95.

 Zo werkt het:

 1.Vul jouw kortingscode en gegevens in!
2.Wij nemen contact met je op om de wensen te bepalen.
3. Je ontvangt €20,- euro voordeel op een maand fruit voor je medewerkers.
4.Wij bezorgen het fruitpakket!

Fruitpakket op kantoor

Verzilver je cadeaukaart

Viteau Fruit voor docenten

Fruit én snoepgroenten voor docenten

Naast appels, bananen en peren bevat dit fruitpakket ook zakjes met speciaal snoepgroenten. Lekker én gezond voor tijdens de lunch, een vergadering of overleg. Zo maak jij het voor jouw medewerkers eenvoudig om een gezonde leefstijl te hanteren.

Fruitlevering op het werk door heel Nederland

Fruit wekelijks geleverd bij elke school

Is de school gevestigd in de Randstad of juist iets landelijker? Wij leveren wekelijks bedrijfsfruit op bijna iedere locatie in Nederland. Op maandag, dinsdag óf een andere dag naar voorkeur. Handig toch?

Prijs fruitpakket voor bedrijven

Het fruitpakket is verkrijgbaar vanaf €14,95 en fiscaal aftrekbaar. Dit is voor 1 tot 5 medewerkers. Heb je meer medewerkers? Geen probleem, er zijn meerdere fruitpakketten en we kunnen het pakket geheel naar jouw wensen en behoeften samenstellen.