BLIJF GEZOND.
DRINK GENOEG.

(2 LITER WATER PER DAG)

Water is levensbehoefte nummer 1. Niet zo gek, want wij zíjn water. Nou ja, voor zo’n 70% om precies te zijn. Per dag heb je minimaal 2 liter water nodig om gezond te blijven. Én om energiek en bruisend te blijven. Viteau zorgt daarom voor de beste watervoorzieningen op de werkvloer. Ga ook bruisend aan het werk en kies voor een waterkoeler met bruisend water voor op kantoor!

BEKIJK DE BRUISENDE ACTIE

WELK WATER WERKT HET BESTE VOOR JOU?

flessenwaterkoelers-kantoor-Viteau-voel-je-goed
Bekijk onze flessenwaterkoelers

De belangrijkste vraag daarbij is: welke flexibiliteit wil je? Een flessenwaterkoeler kun je op veel plekken in je organisatie neerzetten, hiermee ben je dus erg flexibel. Voor gekoeld leidingwater heb je een waterleiding nodig.

Bekijk onze Waterkoelers
viteau-waterkoeler-leidingwaterkoeler-kantoor
Bekijk onze Leidingwaterkoelers

Probeer een maand
fruit op je werk.

De eerste week fruit cadeau

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de organisatie! Ervaar het zelf en probeer een maand fruit op je werk.

JA, IK WIL OOK FRUIT OP HET WERK

VERS FRUIT VAN ONZE TELERS

In het Groene Hart van Holland liggen mooie boomgaarden. Ons binnenlandse fruit komt van een teler waarmee we nauw samenwerken. Het fruit wordt vers geplukt en wij zorgen voor de rest. Fruit op de werkvloer moet vooral heel lekker zijn. Maar natuurlijk ziet het er ook mooi uit. De appels, peren en ander fruit komen uit ons eigen land. En daar kunnen we trots op zijn.

LEES WAAR ONS FRUIT VANDAAN KOMT

VITEAU WERKT MET JE MEE.

Vraag één van onze vitaliteit experts welke water- en fruitoplossing voor jou werkt. Bel 088 123 44 44 voor fris én fruitig advies.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
“Medewerkers helpen in hun keuzes voor voeding, bewegen en gezond leven, dat is één van onze doelen. Viteau bronwater sluit daar precies bij aan!”
Eric Ramaekers, Giant Europe Manufacturing BV
“Wij zijn tevreden met Viteau omdat de service van de medewerkers perfect is. Het water smaakt erg goed en onze collega’s zijn zeer tevreden.”
Kim Reynolds-de Wit, Robidus
”We verwachten een groot log apparaat. Maar we kregen een hippe compacte waterkoeler. Onze medewerkers zijn er super blij mee!”
Edwin Jonker, Prijsvergelijken.nl
” Onze slogan ‘Be inspired by nature’ sluit aan bij de filosofie van Viteau – voel je goed. Ook voor onze gasten alleen het beste!”