Ontdek direct jouw ideale waterdeal - Viteau

Ontdek direct jouw ideale waterdeal

Home / Ontdek direct jouw ideale waterdeal

Ontdek direct jouw ideale waterdeal

Viteau - voel je goed biedt waterkoelers in de vorm van flessenwaterkoelers en leidingwaterkoelers voor bij jou op het werk. Viteau is één van de grootste waterleveranciers van Nederland met een groot netwerk en een sterke marktpositie door de jarenlange ervaring. Een waterkoeler is de manier om medewerkers en bezoekers van jouw bedrijf op elke plek van fris water te voorzien. Ons lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water. Het reguleert je lichaamstemperatuur en houd je scherp op warme dagen. Wie genoeg water drinkt, kan zich beter concentreren en voorkomt een 'dip'.   Kies voor een wateroplossing van Viteau en ontdek wat dit doet met de vitaliteit van jouw medewerkers. Nu alleen nog de juiste waterkoeler kiezen en wij bieden jou de ideale waterdeal. Wij helpen je om in drie eenvoudige stappen jouw ideale waterdeal te vinden. Door het beantwoorden van een aantal simpele vragen over je behoeftes en je bedrijf berekenen wij jouw ideale waterdeal. Je weet dan welke waterkoeler ideaal is en wat jouw speciale actieprijs is. Ontdek het direct!
Een complete wateroplossing, snel geregeld!
Jouw ideale wateroplossing gevonden in 3 stappen
Jouw ideale wateroplossing gevonden in 3 stappen
Zie direct wat jouw actie prijs is!
Zie direct wat jouw actie prijs is!
Snel een wateroplossing voor je medewerkers
Snel een wateroplossing voor je medewerkers
1
Soort water
2
Type waterkoeler
3
Bedrijfsprofiel
Water Deal

Naar wat voor wateroplossing ben je op zoek?

Koud, bruisend
Koud, water
Koud, heet
Koud, kamer, heet
Advies: doorloop de diverse ruimtes in jouw bedrijf en bekijk de functie van de ruimte en wat voor soort gebruikers water gaan drinken. Zijn dit meer bezoekers of medewerkers. Zijn er veel medewerkers die bruisend water zouden waarderen? Of is het bijvoorbeeld druk bij de koffiemachine en is het handig om een extra heet water punt te hebben waar medewerkers eenvoudig een kop thee kunnen maken?

Wat voor flexibiliteit verwacht je van jouw wateroplossing?

Flessenwaterkoeler Flessenwaterkoeler
  • Altijd gekoeld zuiver water
  • Overal gemakkelijk te plaatsen
  • Professionele uitstraling
Leidingwaterkoeler Leidingwaterkoeler
  • Altijd gekoeld en gefilterd water
  • Ideaal voor openbare ruimtes
  • Keuze uit tafel of staand model
Een flessenwaterkoeler kun je op veel plekken in je organisatie neerzetten zonder dat je hiervoor een waterleiding nodig hebt, hiermee ben je dus erg flexibel. Houdt wel rekening met de opslag van een flessenrek. Voor gekoeld leidingwater uit een leidingwaterkoeler heb je een waterleiding nodig. Het voordeel is dat je altijd fris gekoeld water beschikbaar hebt.

Hoeveel medewerkers heeft je bedrijf?

1 - 5
5 - 14
15 - 24
25 - 39
40 - 99
100+
Door het inzichtelijk maken van het aantal medewerkers kunnen wij een berekening maken van hoeveel water er gedronken gaat worden in de gehele organisatie. Dit draagt bij aan het vormgeven van jouw ideale waterdeal.

Jouw ideale waterdeal

We berekenen graag jouw actie prijs met de volgende gegevens:

* Bekijk Actievoorwaarden voor jouw ideale waterdeal