Viteau voel je goed fruit op het werk ons verhaal

Ons verhaal

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de organisatie!

Fruit en water dragen bij aan ons gewaagde, ruige, brutale doel:

IN 2025 HEBBEN DAGELIJKS 1 MILJOEN MENSEN EEN GEZONDERE LEVENSSTIJL.

Fruit op je werk bezorgt door Viteau

Kwaliteit staat voorop!

Alles wat we doen voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die we stellen. Of het nu gaat om de inkoop van producten of de diensten die we leveren, alleen het allerbeste is goed genoeg.

Ons water komt uit een eigen Nederlandse bron. Het fruit kopen we direct bij een lokale boer in het Groene Hart in Nederland. Deze boer heeft een eigen boomgaard met: aardbeien, kersen, bessen, pruimen, bramen, appels en peren.

Tropisch fruit kopen we in en controleren we zorgvuldig zodat het voldoet aan onze kwaliteitseisen.

Onze professionele en bekwame Viteau medewerkers bezorgen het fruit in herkenbare bestelwagens. Zij zorgen voor een aantrekkelijke presentatie van het fruit. Jij hebt er geen omkijken meer naar!

Gevarieerd fruit op je werk

Gevarieerd aanbod

We willen dat ons aanbod zo goed mogelijk aansluit op jouw wensen en behoeften. We zorgen voor dagvers aanbod en fruit van de seizoenen. Heb je bepaalde wensen of feedback, laat het ons gerust weten!

Fiscaal aantrekkelijk

Fruit valt onder de nihilwaardering van de belastingdienst. Je hoeft geen extra belasting te betalen over de aanschaf. Er blijft genoeg ruimte beschikbaar voor andere extra’s die je wilt verstrekken aan je medewerkers.

Dit is nog maar het begin……

Dit is nog maar het begin van onze reis om ons doel te behalen. We willen samen met bedrijven zoeken naar een passend en completer aanbod rondom een gezonde levensstijl op het werk. Denk hierbij aan producten als noten en gezonde snacks. Maar ook speciale producten zoals fruitwater en gezond thee. We gaan verder dan water en fruit en zijn continu op zoek naar andere manieren om een gezondere levensstijl op het werk te bevorderen.

1 maand fruit proberen?

Klik op onderstaande knop om je gegevens in te vullen en ontvang je eerste fruitlevering gratis!

< Ja, ik wil 1 maand fruit op mijn werk!