Onze fruitservice speciaal voor bedrijven

Het fruit in onze fruitpakketten is speciaal voor bedrijven samengesteld. We houden er rekening mee dat het een week lang lekker moet zijn. We leveren fruit op het moment dat het rijp is. Maar we zorgen er ook voor dat er iets minder rijp fruit in zit. Hierdoor heb jij altijd het lekkerste fruit op het juiste moment. Ook later in de week.

Viteau fruitlevering op het werk

Verse fruitlevering bij bedrijven op maat

Een kantoor, winkel of grote werkruimte? Is je bedrijf gevestigd in de Randstad of juist iets landelijker? Wij leveren wekelijks bedrijfsfruit op bijna iedere locatie in Nederland. Op maandag, dinsdag óf een andere dag naar voorkeur. Handig toch?

Als je onze herkenbare bestelwagen ziet, weet je dat er superlekker, vers fruit onderweg is. We controleren al het bedrijfsfruit nog een keer voor de verzending.

Lees waar ons fruit vandaan komt >

Probeer een maand
fruit op je werk.

Ontvang de eerste week fruit cadeau

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de organisatie! Ervaar het zelf en probeer een maand fruit op je werk.

JA, IK WIL OOK FRUIT OP HET WERK >