In 2025 hebben dagelijks 1 miljoen mensen een gezondere levensstijl.

Dit is ons gewaagd, ruig en brutale doel. Onze stip aan de horizon.

Viteau is één van de grootste waterleveranciers van Nederland. Met onze eigen bron en een uitgebreid B2B-netwerk heeft Viteau een sterke marktpositie verworven.

Het begon bij de bron: water. Onze inspiratie voor een vitaler leven. Én voor een fantastisch vervolg… Want Viteau gaat verder als leverancier van vitaliteit op het werk. Met producten als waterkoelers, fruit en diensten die mensen en bedrijven fitter maken. Wij gaan voor meer beweging. Want wie beweegt, gaat vooruit. Zowel mentaal als fysiek. Wij gaan voor meer ontspanning. Want wie ontspant, krijgt energie. En ideeën bovendien. Wij gaan voor gezonde voeding. Want wie het beste uit zichzelf wil halen, moet er ook het beste in stoppen.

“Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl en dat gunnen we iedereen!”

Werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op, rond en tijdens het werk voor meer vitaliteit te zorgen, draagt Viteau aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven.

Visie

Werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door op, rond en tijdens het werk voor meer vitaliteit te zorgen, draagt Viteau aanzienlijk bij aan een gezonder en energieker leven. Want vitalere medewerkers zorgen voor vitalere organisaties!

Missie

Als dé leverancier van vitaliteit wil Viteau bijdragen aan een gezonde en energieke levensstijl. Via het B2B-kanaal wil Viteau 1 miljoen eindgebruikers bereiken in 2025.

OVER ONS TEAM