Beste relatie,

Wij geloven dat de producten van Viteau en Gio Coffee van positieve invloed zijn op de effectiviteit en productiviteit van je mensen. De juiste voedingsmiddelen op het juiste moment dragen er aan bij dat het energieniveau hoog blijft en mensen op een plezierige manier meer constant kunnen presteren.

Om de kwaliteit van onze producten en persoonlijke aandacht hoog te houden, en ons aanbod verder te optimaliseren hebben wij besloten om, per 1 januari 2018, recente prijsstijgingen in een aantal van onze producten te verrekenen. Deze verrekening is in overeenstemming met onze algemene voorwaarden en hiermee hebben wij het vertrouwen dat we jou en jouw organisatie van de juiste energiemomenten kunnen blijven voorzien en dat we onze persoonlijke dienstverlening aan je kunnen blijven verbeteren.

Profiteren van onze samenwerking?

Viteau en Gio Coffee bieden samen een compleet aanbod van goed koffie, water, groenten en fruit op het werk. Wanneer je deze maand kiest voor een totaalpakket bij Viteau én Gio Coffee profiteer je een jaar lang tot wel 20% korting. Interesse? Neem dan contact op met je contactpersoon of mail naar info@viteau.nl.