header-viteau-wij-zijn-opzoek-naar-jou

Routevertegenwoordiger gezocht

Over Viteau – Voel je goed

Viteau richt zich op een gezondere levensstijl (en duurzaamheid). Want Viteau gaat verder. Met producten en diensten die mensen en bedrijven fitter maken. Onze missie: in 2025 hebben dagelijks 1 miljoen mensen een gezondere levensstijl door Viteau.

Krijg jij hier energie van en wil je deze energie als Routevertegenwoordiger voor Viteau inzetten? E-mail dan direct naar sollicitatie@viteau.nl

Wat ga je doen?

In deze afwisselende functie ben je veel onderweg. Je levert en verkoopt flessen bronwater bij onze klanten en brengt andere aanverwante producten onder de aandacht. Het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van eenvoudige storingen aan waterkoelers behoort tevens tot je werkzaamheden. Je werkt actief mee om een optimale klanttevredenheid te behalen.

In deze veelzijdige buitendienstfunctie werk je vanuit onze locatie in Oudewater.

Wat vragen we van jou?

  • In bezit van rijbewijs C is een sterke pré.
  • Commerciële en communicatieve vaardigheden.
  • Flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Fulltime (40 uur) beschikbaar.
  • Woonachtig in de Randstad.

Wij bieden:

Een veelzijdige, zelfstandige baan met vrijheid binnen een groeiend bedrijf met ambitieuze doelstellingen. Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en een prestatieafhankelijke bonusregeling.

Ben jij onze nieuwe collega?

Stuur dan voor 15 januari 2016 je motivatiebrief en CV met pasfoto ter attentie van Frederique Dunning naar sollicitatie@viteau.nl.

Je ontvangt uiterlijk twee weken na ontvangst van jouw sollicitatie een reactie.

Viteau is partner van Gio Coffee.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.