header-viteau-wij-zijn-opzoek-naar-jou

Servicemonteur gezocht voor Viteau!

Over Viteau – Voel je goed

Viteau richt zich op een gezondere levensstijl (en duurzaamheid). Want Viteau gaat verder. Met producten en diensten die mensen en bedrijven fitter maken. Onze missie: in 2025 hebben dagelijks 1 miljoen mensen een gezondere levensstijl door Viteau.

Krijg jij hier energie van en wil je deze energie als Servicemonteur voor Viteau inzetten? E-mail dan direct naar sollicitatie@viteau.nl

Wat ga je doen?

Als Servicemonteur ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het uitvoeren van preventief onderhoud aan watercoolers bij bestaande klanten. Tevens plaats je nieuwe watercoolers en geef je de nodige uitleg over de werking. Daarnaast bezorg en verkoop je bronwater en aanverwante producten. Je werkt actief mee aan ons streven naar optimale klanttevredenheid. In deze veelzijdige buitendienstfunctie werk je vanuit onze locatie in Oudewater.

Wat vragen we van jou?

  • Technisch inzicht.
  • Gedreven en enthousiast.
  • Commerciële kwaliteiten.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Fulltime (40 uur) beschikbaar.

Wij bieden:

Een veelzijdige, zelfstandige baan met vrijheid binnen een groeiend bedrijf met ambitieuze doelstellingen en een informele, no-nonsense cultuur. Er is voldoende ruimte voor training en coaching on the job. Daarnaast kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan voor 15 januari 2016 je motivatiebrief en CV met pasfoto ter attentie van Frederique Dunning naar sollicitatie@viteau.nl