Werken bij Gio Coffee

Accountmanager

Krijg jij energie van de ambitie om Nederland te veroveren met koffie, thee en water van Viteau & Gio Coffee?! Als Accountmanager word je onderdeel van de afdeling Gio Coffee Field Sales en draag je pro-actief bij aan het aantal energiemomenten bij onze klanten en de groei van onze organisatie.

We energize people!

Viteau & Gio Coffee zijn twee merken binnen een groothandelsorganisatie met een duidelijke missie: “IN 2025 WE ENERGIZE PEOPLE WITH 10 MILLION ENERGY MOMENTS!”

Viteau is ruim 20 jaar geleden opgericht door eigenaar Benno Kuijf en marktleider op het gebied van vitaliteit op het werk. Gio Coffee is 8 jaar geleden opgericht en staat bekend als de uitdager en innovator in de koffiemarkt. Met de komst van Sjoerd Keer (Algemeen Directeur) is de organisatie, met aandacht voor klantgericht-, innovatief en data-gedreven werken, klaargemaakt om de gestelde missie te overtreffen!

Uniek aan Viteau en Gio Coffee is de sterke cultuur waarin klanten, medewerkers en leveranciers zich laten kenmerken door de vier kernwaarden van de organisatie (VIBE):

 • Verbindend; in staat om mensen, teams en organisaties aan elkaar te verbinden!
 • Innovatief; jezelf iedere dag verder willen ontwikkelen en daarmee je omgeving vooruit helpen!
 • Betrokken; persoonlijke aandacht voor je collega’s en klanten!
 • Energiek: geloof in eigen kunnen en dingen durven doen!

Over de energie in het team

Als Accountmanager maak je onderdeel uit van het team Field Sales Gio Coffee. Je bent daarin verantwoordelijk voor de groei van het aantal klanten in je regio door acquisitie van nieuwe klanten en het onderhouden van de bestaande klanten. Je komt terecht in een hecht commercieel team en wij vinden het belangrijk dat jij je daarin thuis voelt. Het team is onderverdeeld naar regio’s die worden aangestuurd door Senior Accountmanagers.

Wij verwachten veel van je en helpen je graag om je doelen te bereiken. Eenmaal onderdeel van ons team krijg je het vertrouwen om je kwaliteiten te laten zien en besteden we aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling om nog beter te worden. Samen zullen we iedere dag het maximale geven om je doelen te bereiken. Veel voorkomende activiteiten daarbij zijn:

 • Pro-actief zoeken, bellen en bezoeken van bedrijven in jouw rayon. Als een ervaren adviseur weet als geen ander hoe je bij de juiste contactpersoon aan tafel kunt komen. Je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en een relatie op te bouwen met onze klanten. Je regelt graag je eigen afspraken en doorloopt het liefst zelfstandig het totale acquisitietraject.
 • Aandacht geven aan bestaande klanten door iedere dag te willen leren en te streven naar de ultieme koffiebeleving voor je klanten; om te groeien is het belangrijk om klanten te binden en te blijven luisteren naar hun wensen!
 • Intensief samenwerken met collega’s van andere teams; samen sta je sterker en kun je de optimale klantbeleving realiseren!

Over jouw energie

Om te beginnen ben je een energiek en doelgericht persoon. Je identificeert jezelf voor 100% met onze kernwaarden en je bent klaar voor een mooi avontuur! Om succesvol te zijn in deze functie helpt het naar ons idee als je aan de volgende functie eisen voldoet:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 1 tot 5 jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • een geldig rijbewijs; je gaat immers veel op pad;
 • een energiek en doelgerichte persoonlijkheid die makkelijk verbinding maakt.

 Los van vertrouwen en aandacht zijn er natuurlijk ook zaken die je van ons kunt verwachten:

 • Werken binnen een snel groeiende, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur met een sterke VIBE!
 • Goede arbeidsvoorwaarden inclusief een auto om de weg op te gaan en een bonusregeling afgestemd op je rol, ervaring en prestaties;
 • Deel uitmaken van een team waarbij je veel ruimte krijgt voor persoonlijke en professionele ontwikkeling; je bent zelf een belangrijk onderdeel van je succes!
 • 237 energieke werkdagen met koffie, thee, water, fruit en gezonde lunches
 • 24 vakantiedagen en een goede pensioenregeling voor later;
 • Een veelzijdige, afwisselende en dynamische functie die je voor een deel zelf kunt vormgeven vanuit jouw regio.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en CV met pasfoto naar: Willeke van Oudheusden (HR Officer). Ook voor meer informatie over deze functie kun je haar telefonisch bereiken op 088 123 44 45 of per e-mail: sollicitatie@viteau.nl / sollicitatie@giocoffee.nl