Werken-bij-giocoffee-viteau

Wil jij  elke dag mensen blij maken en al onze klanten energie geven? Dan zoeken wij jou!

Over onze energie

“We energize people at work!” – Viteau & Gio Coffee zijn twee merken binnen een zeer succesvolle groothandelsorganisatie met ca. 15.000 klanten, 80 medewerkers en een stevige groeiambitie.
Viteau is 20 jaar geleden opgericht door eigenaar Benno Kuijf en is inmiddels marktleider op het gebied van vitaliteit op het werk. Gio Coffee is 8 jaar geleden opgericht en heeft in korte tijd een flinke groei doorgemaakt.

Met de komst van Sjoerd Keer (Algemeen directeur) is een vernieuwde visie en strategie neergezet en is de organisatie klaargemaakt om de stevige groeiambities waar te gaan maken; “in 2025 we energize 1 million people by giving them daily impulses with great impact!”

Onze collega’s kenmerken zich door vier VIBE kernwaarden: Verbindend, Innovatief, Betrokken, Energiek.

Over jou en je uitdagingen bij ons

Om te beginnen herken je jezelf in onze kernwaarden en krijg je energie van het meedenken en bouwen aan het meest efficiënte magazijn van de regio. In deze afwisselende functie ben je werkzaam in ons warehouse. Je verwerkt binnengekomen goederen, je zorgt ervoor dat de goederen voor je collega’s van de buitendienst gereed staan en je houdt onze warehouse schoon en opgeruimd. Je werkt actief mee om een optimale klanttevredenheid te behalen. In deze veelzijdige magazijnmedewerkersfunctie werk je op onze locatie in Oudewater.

Wat volgens ons helpt bij het realiseren van deze uitdagingen

  • Flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Actieve en communicatieve vaardigheden.
  • Fulltime (40 uur) beschikbaar.
  • In bezit van een heftruckcertificaat is een sterke pré. Mocht je niet in het bezit zijn van heftruckcertificaat, dan kun je deze bij ons behalen.
  • En bovenal, je bent een leuke en energieke collega!

Wat je van onze VIBE kunt verwachten

  • Werken binnen een snelgroeiende, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur met een sterke VIBE!
  • Een gezonde werkomgeving met vers fruit, bronwater, heerlijke koffie en beweging.
  • Goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op je rol, ervaring en prestaties.
  • Deel uitmaken van een organisatie waarbij je de ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en waar jouw initiatieven en ideeën meetellen; je bent onderdeel van het succes!
  • Een veelzijdige, afwisselende en dynamische functie in Oudewater.

Enthousiast geworden?

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe Magazijnmedewerker bent! Stuur ons je cv en motivatie naar sollicitatie@viteau.nl Heb je eerst nog vragen? Bel Eveline Mutsaerts (Recruiter a.i.) dan op nummer 088-1234445 of stuur een e-mail.