Wil jij  elke dag mensen blij maken en al onze klanten in de regio Rotterdam energie geven. Dan zoeken wij jou!

Over onze energie

“We energize people at work!” – Viteau & Gio Coffee zijn twee merken binnen een zeer succesvolle groothandelsorganisatie met ca. 15.000 klanten, 80 medewerkers en een stevige groeiambitie.
Viteau is 20 jaar geleden opgericht door eigenaar Benno Kuijf en is inmiddels marktleider op het gebied van vitaliteit op het werk. Gio Coffee is 8 jaar geleden opgericht en heeft in korte tijd een flinke groei doorgemaakt.

Met de komst van Sjoerd Keer (Algemeen directeur) is een vernieuwde visie en strategie neergezet en is de organisatie klaargemaakt om de stevige groeiambities waar te gaan maken; “in 2025 we energize 1 million people by giving them daily impulses with great impact!”

Onze collega’s kenmerken zich door vier VIBE kernwaarden: Verbindend, Innovatief, Betrokken, Energiek.

Over jou en je uitdagingen bij ons

In deze afwisselende functie ben je veel onderweg in jouw regio (Rotterdam EO). Je levert en verkoopt flessen bronwater bij onze klanten en brengt andere aanverwante producten onder de aandacht. Het uitvoeren van preventief onderhoud en het oplossen van eenvoudige storingen aan waterkoelers behoort tevens tot je werkzaamheden. Je werkt actief mee om een optimale klanttevredenheid te behalen.

In deze veelzijdige buitendienstfunctie start je op vanuit onze locatie in Oudewater.

Wat volgens ons helpt bij het realiseren van deze uitdagingen

  • In bezit van rijbewijs B en rijbewijs C is een sterke pré. Mocht je niet in het bezit zijn van rijbewijs C, dan kun je deze bij ons behalen
  • Commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Flexibele instelling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Fulltime (40 uur) beschikbaar
  • Woonachtig in de regio Rotterdam

Wat je van onze vibe kunt verwachten

  • Werken binnen een snel groeiende, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur met een sterke VIBE!
  • Een gezonde werkomgeving met vers fruit, bronwater, heerlijke koffie en beweging.
  • Goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op je rol, ervaring en prestaties.
  • Deel uitmaken van een organisatie waarbij je de ruimte krijgt om je verantwoordelijkheid te nemen en waar jouw initiatieven en ideeën meetellen; je bent onderdeel van het succes!
  • Een veelzijdige, afwisselende en dynamische fulltime functie in Oudewater.

Enthousiast geworden?

Laat ons weten waarom jij onze nieuwe Vertegenwoordiger bent! Stuur ons je cv en motivatie naar sollicitatie@viteau.nl Heb je eerst nog vragen? Bel Melissa van Nimwegen (Recruiter/HR ai.) dan op nummer 088-1234400 of stuur een bericht: sollicitatie@giocoffee.nl / sollicitatie@viteau.nl