Vers fruit van onze telers

In het Groene Hart van Holland liggen mooie boomgaarden. Ons binnenlands fruit komt van een teler waarmee we nauw samenwerken. Het fruit wordt vers geplukt en wij zorgen voor de rest. Fruit op de werkvloer moet vooral heel lekker zijn. Maar natuurlijk ziet het er ook mooi uit. De appels, peren en ander fruit komen uit ons eigen land. En daar kunnen we trots op zijn. Ons bedrijfsfruit presenteer je graag op je werk!

Fruit op je werk
Fruit op je werk
Fruit op je werk

Exotisch fruit op het werk

Ons exotisch fruit komt natuurlijk van over de hele wereld. Het fruit heeft één ding gemeen met het Nederlandse fruit. Het is van hoge kwaliteit. Lekker sappig, smakelijk en fris. Precies goed om echt van te genieten op het werk. Ook deze telers zijn hartstikke trots op hun product. Dit fruit willen wij graag bij jouw bedrijf leveren.

viteau-vers-fruit-bedrijven-boer-fruitboomgaard-kantoorfruit

Lekkere fruitvariatie op kantoor

Het fruit dat we leveren verschilt per seizoen. Onze fruitdeskundigen weten precies welk fruit op dát moment het lekkerst is. Zo kan jij elke dag van de week genieten van rijp fruit. Bovendien houden we van variatie. Hiermee houden we het fruitaanbod ‘gewoon’ lekker. Zo heb je de ene maand heerlijke snacktomaatjes voor bij de vergadering. De andere maand vind je misschien snoepkomkommers voor onderweg.

Lees meer over onze fruitservice >

Probeer een maand
fruit op je werk.

Ontvang de eerste week fruit cadeau

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor hen, maar ook voor de organisatie! Ervaar het zelf en probeer een maand fruit op je werk.

JA, IK WIL OOK FRUIT OP HET WERK >