Waterkoeler tafelmodel

Is er weinig ruimte voor een waterkoeler op de werkvloer? Dan hebben wij dé oplossing voor jouw bedrijf. Viteau biedt namelijk tafelmodel waterkoelers aan: kleine compacte waterkoelers die je gemakkelijk kunt plaatsen in een (kleine) pantry of in de kantine. Zorg dat jouw medewerkers voldoende water drinken en laat ons je daarbij helpen!

  • Ideaal voor bedrijven die creatief om moeten gaan met de ruimte
  • Maak het aantrekkelijk voor medewerkers om water te drinken
  • Géén voorraad aan waterflessen nodig
Doe de keuzehulp

Welk tafelmodel waterkoeler past bij jou?

Viteau bruisendwatertap
  • Luxe RVS uitstraling
  • Dry chill koelsysteem
  • Hoge capaciteit
  • Extra zuiver en bruisend water

..

Ontdek nu
Brochure

De voordelen van een tafelmodel waterkoeler

Een nieuw kantoor, verbouwing of verhuizing. Er zijn tal van redenen waarbij de ruimte of indeling van het kantoor kan veranderen. Hierdoor is er minder plaats beschikbaar en is het creatief omgaan met de ruimte. Maar wat als je toch graag de gehele dag gekoeld water wilt drinken? Een waterkoeler tafelmodel is een kleine compacte waterkoeler die je makkelijker kunt plaatsen. Handig voor op een kleine pantry of in de kantine. Een klein en compacte waterkoeler is voor sommige locaties ideaal. Een klein tafelmodel waterkoeler zorgt ervoor dat je genoeg drinkt. Het drinken uit een koeler die op tafel staat blijkt vele malen aantrekkelijker. Vaak omdat er bij veel bedrijven niet uit de kraan wordt gedronken.

Waarom een waterkoeler tafelmodel van Viteau?

Viteau is al jaren één van de grootste waterleveranciers van Nederland en heeft een zeer uitgebreid netwerk. Door de vraag naar kleine waterkoelers, introduceerde Viteau de Fresco waterkoeler. De vraag naar deze compacte waterkoeler is de afgelopen jaren flink toegenomen. Compact, makkelijk en snel blijken punten te zijn die bij veel gebruikers goed in de smaak vallen. Weet ook dat medewerkers zich vaak energieker voelen wanneer je als werkgever gezonde voeding en water ter beschikking stelt. Laat je ook adviseren met een passende en economische oplossing van Viteau. Want wij krijgen energie van een energieke levensstijl en dat gunnen we jou ook!

Ontdek jouw ideale waterkoeler

Zorg ervoor dat medewerkers méér water drinken

Er is aangetoond dat medewerkers van een bedrijf met een waterkoeler meer water drinken en daarnaast en ook vaak de ongezonde dranken laten staan. Zo vervangt een gezond glas koud water het nuttigen van frisdranken. Daarnaast draagt water direct bij aan verschillende belangrijke processen tijdens een lange werkdag. Voldoende water draagt bij aan mentale prestaties zoals spanning, reactievermogen, vermoeidheid, werkgeheugen en het humeur. Drink dus voldoende en laat ons je daarbij helpen!

Ontdek jouw ideale waterkoeler

Heb je nog niet de waterkoeler kunnen vinden die aansluit op jouw wensen en behoeften? Ontdek jouw ideale waterkoeler in 3 simpele stappen met onze keuzehulp. Zie direct jouw actieprijs, korting tot €261,- voor snelle beslissers!

Bekijk direct jouw actieprijs