Werken bij Gio Coffee

Commercieel Manager met de juiste VIBE!

Krijg jij energie van de ambitie om Nederland te veroveren met koffie, thee en water van Viteau & Gio Coffee? Als Commercieel Manager (MT) word je verantwoordelijk voor onze Marketing & Sales teams en daarmee voor de groei in klanten en omzetdoelstellingen.

We energize people at work!

Viteau & Gio Coffee zijn twee merken binnen een groothandelsorganisatie met een duidelijke missie: “We aim to have created 10 million energy moments with great impact on a daily basis by 2025!”

Viteau is ruim 20 jaar geleden opgericht door eigenaar Benno Kuijf en is marktleider op het gebied van vitaliteit op het werk. Gio Coffee is 8 jaar geleden opgericht en staat bekend als de uitdager in de koffiemarkt. Met de komst van Sjoerd Keer (Algemeen Directeur) is de organisatie, met aandacht voor innovaties en data-gedreven werken, klaargemaakt om de gestelde missie te overtreffen!

Uniek aan Viteau en Gio Coffee is de sterke cultuur. Klanten, medewerkers en leveranciers kenmerken zich door de vier kernwaarden van de organisatie (VIBE):

 • Verbindend; in staat om mensen, teams en organisaties aan elkaar te verbinden!
 • Innovatief; jezelf iedere dag verder willen ontwikkelen en daarmee je omgeving vooruit helpen!
 • Betrokken; persoonlijke aandacht voor je collega’s en klanten!
 • Energiek: geloof in eigen kunnen en dingen durven doen!

Over jou en je uitdagingen bij ons

Om te beginnen ben je een energiek en resultaatgericht commercieel leider. Inspirerend, motiverend en zelfbewust. Je identificeert jezelf voor 100% met onze kernwaarden en bent klaar voor een avontuur!

De groeiambities en professionalisering bij Viteau en Gio Coffee zorgen voor een hoge dynamiek en nieuwe inzichten in onze klantbenadering. Als Commercieel Manager ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren door proactief jouw Marketing & Sales teams hierin mee te nemen, ze beter te maken en ze te helpen om onze doelstellingen te realiseren.

Als Commercieel Manager ben je onderdeel van het Management Team en werk je nauw samen met Bas Zürlohe (Manager Operations & Innovations) en Tim Janssen (Finance Manager). Je rapporteert aan Sjoerd (Algemeen Directeur) en spart regelmatig met Benno die nog dagelijks als ondernemer betrokken is.

Samen met de mensen in je teams ben je verantwoordelijk voor de groei in klanten, omzet en margedoelen. Los daarvan hebben we een aantal concrete uitdagingen die we graag tijdens een gesprek toelichten. Wat volgens ons in ieder geval helpt bij het realiseren van deze uitdagingen zijn:

 • Een afgeronde commerciële HBO/WO opleiding en min. 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Een scherp commercieel instinct en bewustzijn van je persoonlijk leiderschap
 • Een daadkrachtig en resultaatgerichte aanpak met een mensgericht karakter
 • Gevoel voor service, kwaliteit en aandacht voor details; je bent in staat om mensen te verrassen!

Affiniteit met E-commerce, FMCG en een professionele B2B omgeving

Wat je van ons kunt verwachten

 • Werken binnen een snel groeiende, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur met een sterke VIBE!
 • Goede arbeidsvoorwaarden, incl. leaseauto en bonus afgestemd op je rol, ervaring en prestaties
 • Deel uitmaken van een Management Team en organisatie waarbij je veel ruimte krijgt voor de ontwikkeling van je persoonlijk leiderschap; je bent zelf een belangrijk onderdeel van je succes!
 • Een veelzijdige, afwisselende en dynamische functie in Oudewater

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie en compleet profiel naar: Willeke van Oudheusden (HR Officer). Ook voor meer informatie over deze functie kun je haar telefonisch bereiken op 088 123 44 45 of per e-mail: sollicitatie@viteau.nl / sollicitatie@giocoffee.nl