Werken bij Gio Coffee

Krijg jij energie van de ambitie om Nederland te veroveren met koffie, thee en water van Viteau & Gio Coffee?!

Als Content Marketeer word je onderdeel van Team Marketing en draag je bij aan het aantal energiemomenten van onze klanten en de groei van onze organisatie.

We energize people at work!

Viteau & Gio Coffee zijn twee merken binnen een groothandelsorganisatie met een duidelijke missie: “IN 2025 WE ENERGIZE PEOPLE WITH 10 MILLION ENERGY MOMENTS!”

Viteau is ruim 20 jaar geleden opgericht door eigenaar Benno Kuijf en marktleider op het gebied van vitaliteit op het werk. Gio Coffee is 8 jaar geleden opgericht en staat bekend als de uitdager in de koffiemarkt. Met de komst van Sjoerd Keer (Algemeen Directeur) is de organisatie, met aandacht voor data-gedreven werken en innovaties, klaargemaakt om de gestelde missie te overtreffen!

Uniek aan Viteau en Gio Coffee is de sterke cultuur waarin klanten, medewerkers en leveranciers zich laten kenmerken door de vier kernwaarden van de organisatie (VIBE):

 • Verbindend; in staat om mensen, teams en organisaties aan elkaar te verbinden!
 • Innovatief; jezelf iedere dag verder willen ontwikkelen en daarmee je omgeving vooruit helpen!
 • Betrokken; persoonlijke aandacht voor je collega’s en klanten!
 • Energiek: geloof in eigen kunnen en dingen durven doen!

Over jou en je uitdagingen bij ons

Als onderdeel van Team Marketing zorg je ervoor dat de juiste boodschap, op het juiste moment bij onze klant terecht komt. Je spreekt de taal van onze klanten en kunt onze merkbeleving in heldere taal verwoorden.

Je begint, met het maken van een goed onderbouwd content en SEO plan. Hierbij vertaal je jouw visie op content in een plan om beter gevonden te worden (SEO) en meer social media impact te krijgen.

Deze strategie vertaal je door naar geweldige content. Jouw teksten zijn overtuigend en pakkend. Hierdoor onderscheiden Viteau en Gio Coffee zich beter in een competitieve markt. Je moet hierbij denken aan het schrijven van blogs, productteksten, website teksten en social media content. Offline content, zoals brochures en DM hebben ook een belangrijke plaats in onze marketingmix. Dit doe je allemaal in samenwerking met de Marketeers en de Grafische Content Creator.

Je ziet: meer dan genoeg uitdagingen! Wat ons betreft heb je de volgende eigenschappen om succesvol te worden bij ons:

 • Je weet feilloos je gevoel voor taal door te vertalen in commercieel pakkende content waarmee je prospects en bestaande klanten weet te verrassen met nét dat beetje extra informatie wat ze weet te interesseren.
 • Je bent leergierig, creatief en je krijgt energie van het werken in een ambitieus team.
 • Je hebt een duidelijke visie op de waarde van goede content en kunt die visie vertalen in een goed onderbouwd content plan dat bijdraagt aan een verbetering van het organisch verkeer (SEO) op onze site en verbeterde engagement op social media.
 • Je bent bekend met Adobe Indesign of Photoshop en WordPress.
 • Je hebt affiniteit met onze MKB doelgroep en weet wat de mogelijkheden zijn om jouw content aan te laten sluiten op de taal van onze klanten.

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante HBO opleiding met succes afgerond. Denk aan Media / Redactie / Communicatie / Marketing / PR
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring
 • Je bent minimaal voor minimaal 32 uur per week beschikbaar (we hebben genoeg te doen!)
 • Je kunt digitaal portfolio aanleveren waar een aantal van je creaties worden getoond (inclusief een suggestie voor het verbeteren van één van onze pagina’s)

Wat je van ons kunt verwachten

 • Werken binnen een snel groeiende, resultaatgerichte, no-nonsense cultuur met een sterke VIBE!
 • Goede arbeidsvoorwaarden afgestemd op je rol, ervaring en prestaties;
 • Deel uitmaken van een Marketingteam waarbij je veel ruimte krijgt voor ontwikkeling; je bent zelf een belangrijk onderdeel van je succes!
 • Een veelzijdige, afwisselende en dynamische functie die je voor een deel zelf kunt vormgeven vanuit Oudewater.

Enthousiast geworden?

Stuur dan je motivatie, CV en portfolio met pasfoto naar: Eveline Mutsaerts (Recruiter a.i.). Ook voor meer informatie over deze functie kun je haar telefonisch bereiken op 088 123 44 45 of per e-mail: sollicitatie@viteau.nl / sollicitatie@giocoffee.nl