Gezocht: doortastende Operationeel Manager!

Wij krijgen energie van een gezonde levensstijl, en dat gunnen we iedereen. Daarom leveren we naast water ook wekelijks fruit op het werk. Fruit is namelijk gezond en geeft héél veel energie. Energie aan alle medewerkers. Dit is niet alleen goed voor de medewerkers, maar ook voor organisaties!

De vacature voor een Operationeel Manager is een zelfstandige nieuwe functie voor een leidinggevende die met tact en daadkracht in staat is om het operationele proces van Viteau – Voel je goed verder te optimaliseren.

Wat vertel je aan je vrienden wat je doet

“Ik ben volledig verantwoordelijk voor het optimaal laten functioneren en aansturen van mijn mensen, de operatie en het proces. En dit binnen een energieke organisatie waarbij de klantprocessen geoptimaliseerd moeten worden! Mijn continue focus ligt als spin in het operationele web op het gebied van efficiency, kwantiteit, kwaliteit en leverbetrouwbaarheid”.

Jouw uitdagingen

 • Leidinggeven aan de operationele teams met ambitieuze targets rond ordercompleetheid, out-of-stock, kwaliteit en productiviteit.
 • Bewaren van het overzicht, prioriteiten stellen en bijsturen op cruciale momenten.
 • Organiseren en optimaliseren van de werkzaamheden tussen de teams.
 • Positief stimuleren en motiveren van je teamleden (19 FTE) om topprestaties te leveren.
 • Opstarten van projecten op bijvoorbeeld het gebied van klanttevredenheid, routeplanning en voorraadbetrouwbaarheid.
 • Nauwe samenwerking met de General Manager en Senior teamleden om de dagelijkse en middellange-termijn werkzaamheden af te stemmen.

Het team

Jouw team bestaat uit onze collega’s van de Customer Service, Planning, Buitendienst medewerkers en Magazijnmedewerkers. Je stuurt direct 19 ambitieuze en energieke medewerkers aan.

Profiel en achtergrond

Je bent in staat om op een daadkrachtige wijze sturing te geven aan de operationele afdelingen. Je staat je mannetje in een soms hectische omgeving en verliest geen moment het overzicht. Daarnaast beschik je over het vermogen en de rust om processen te analyseren en daar waar mogelijk te verbeteren. Je neemt hiervoor zelf het initiatief en vindt het leuk om ook anderen hiermee in beweging te krijgen. Je bent een teamplayer en zoekt daarom graag de samenwerking met collega’s. Natuurlijk beschik je over leidinggevende ervaring in een operationele omgeving en heb je een HBO werk- en denkniveau. Herkenbaar? Wij leren je graag kennen!

Wij bieden

 • Uitdagende fulltime functie bij de vitaalste organisatie van Nederland, waarbij je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Veel ruimte en meer verantwoordelijkheden dan je voor mogelijk houdt.
 • Uitstekend salaris en een goede pensioenregeling.
 • 24 vakantiedagen mits je belooft dat je terugkomt.
 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord. Zo kun je gewoon een biertje drinken met de baas.

Kortom; blink jij uit in leidinggeven en ben je in staat om operationele processen verder te verbeteren? En kun je niet wachten om bij een succesvolle organisatie aan de slag te gaan? Dan ontvangen wij graag je reactie!

Stuur dan je motivatie en CV met foto t.a.v. Frederique Dunning naar sollicitatie@viteau.nl

Viteau – voel je goed is partner van Gio Coffee.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.